Foto's

Tijdens de repetities waren we zo intensief bezig dat we niet op het idee zijn gekomen foto's te maken. Maar na afloop van de voorstelling hebben in de kleedkamer nog wat foto's gemaakt. Aanklikken voor een groter formaat!

Op de voorgrond op de foto hiernaast staat ook Daniela, een van onze coaches.

Midden april kregen we een video-opname van de voorstelling. Ik heb er 647 stills van gemaakt. De hele verzameling (176 MB !) vind je ingepakt in een rar-bestand via deze link: http://filepost.com/files/33deam1b/StillsVideo.rar/.
Een ruime selectie van deze stills staat op de Stills Pagina.

Bijna tegelijkertijd kreeg ik van Christine een verzameling foto's die gemaakt zijn door Misja van Lanen. Misja kwam via Combiwel/Club Jaco. Het zijn mooie foto's gemaakt met een goede camera. De hele verzameling (62 MB) staat ingepakt in een zip-bestand en kan je downloaden via deze link: http://filepost.com/files/8712dfae/MisjaVanLanen.zip/. De verkleinde versie van deze foto's vind je hier.
De onderstaande foto's heeft Anne gemaakt na afloop van de voorstelling.

De onderstaande foto's heeft Rob na afloop van de voorstelling gemaakt.De onderstaande foto's heeft een vriend van Rob (Henk Bogers) gemaakt. Ze zijn wat korrelig en soms onscherp vanwege de moeilijke lichtomstandigheden bij het fotograferen.